Tävlingar

Första målet detta år är ”Tyngre Classic III”

TTestar och ser hur detta blev. Grönt är den färg jag skulle vilja ha på tävlingen! Gröna naglar och massa vackra smycken! Tänk vad jag drömt om detta. Byggning i all ära! Men kvinnlig har jag alltid varit och känt mig som oavsett att det var mycket muskler. Samtidigt har bryggningen inte tillåtit vare sig glitter eller glamour. Minsta tendens till att smycka sig har varit en NO NO ! Minns en av mina första tävlingar då vi alla skulle upp på linne och man ropade upp oss. Panikartat påpekar då upproparen att jag har på mig en förbjuden liten diamant i näsvingen. I panik river och sliter jag av mig den lilla mesyren! Vilket i dagens womens physique känns patetiskt ! En dunkande röd näsa traskade jag upp på scenen!  Denna gång blir det annat! Nu får jag blingas skimmra och blänka i i rampljuset! Vilket känns som den ultimata belöningen efter att ha kämpat mot målet! Ska bli så kul!

Tävling 1

undefined

TYNGRE CLASSIC INTAR SOLNAHALLEN IGEN!

Dags igen för ännu en vårupplaga av vår populära fysiktävling i Stockholm, denna gång den tredje i ordningen! Två dagar med snabba och bra tävlingar, där vi får se både elitatleter och den kommande generationen av stjärnor!

KLASSER
Lördag 23 april
   start kl 9.00
* Women’s Physique
* Bodybuilding
* Body Fitness
* Men’s Physique
slut ca kl 17.00  

Tävling 2

Härmed inbjuder Fitnessgalan och Svenska Kroppskulturförbundet (SKKF) samt IFBB Pro League tävlande och fitnessutövare till 2016 Nordic Grand Prix & IFBB Stockholm Pro i följande grenar:

2016 Nordic Grand Prix
Women’s Physique Open
Classic Bodybuilding -180
Classic Bodybuilding +180
Bodybuilding Herrar Open
Body Fitness -163
Body Fitness -168
Body Fitness +168
Bikini Fitness -163
Bikini Fitness -168
Bikini Fitness +168
Men’s Physique -178
Men’s Physique -182
Men’s Physique +182

Tävling 3

https://portal.mikatiming.de/static/actionrun/img/actionrun2015.png

ActionRun är Sveriges coolaste hinderbanetävling för både elit och motionär. Tekniska roliga hinder i absolut toppklass. Antar du utmaningen?

Annonser